Beachevent waarin beachvoetvolley (ongeveer 125 deelnmers) en beachvolleybal (ongeveer 100 deelnemers) georganiseerd worden. Het event wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd en voor de 7e keer op het Treemterplein. 

Tijdens het volleybal op de zaterdag worden zo een 150 toeschouwers verwacht gedurende de dag (exclusief deelnemers). De zondag is het over het algemeen aanzienlijk drukker en zijn er gedurende de dag zo een 350 a 400 mensen (exclusief deelnemers) die een bezoekje aan het beachvoetvolley brengen. 

Tijdens het event zal er zo’n 225m2 zand op het treemterplein worden aangebracht. Er is regelmatig contact met de omwonenden, waarin wensen en onvrede welke eventueel heersen omtrent organisatie besproken en opgelost kunnen worden.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team voor het volleybal en 15 euro per team voor het voetvolleybal. 

Let er op dat je de volgende informatie aangeeft:

– Namen deelnemers
– Teamnaam
– Onderdeel (volleybal heren/dames; hoog/midden/laag of voetvolley)

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL46RABO0129989800 ten name van J Folmer. Vermeld bij de overboeking dezelfde informatie als hierboven. 

Een inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen!

Via de Facebook pagina “BeachEvent Balk” zal periodiek worden aangegeven welke teams zich hebben opgegeven en hoeveel plaatsen er nog vrij zijn.